I роздуми, i пошуки, й молитви

А.Макій, Р.Рєпка.
Й.С.Бах

І роздуми, і пошуки, й молитви,
І намір – не забути щось важливе,
Уявою зображуючи дійсність,
Розкриються, розквітнувши у Силу,

Розкриються у поступі й звитязі
До звуків простягаючи долоні,
Звучатимуть Любов’ю й Живоспівом,
Відродяться у плоті і у крові,

Відродяться на інші сподівання
У зовсім інший час і інший простір,
І тільки у Божественнім звучанні
Вгадаєш нещодавній світлий роздум…

03.10.2012


Рецензии