Нас засипало жовтим листям

Нас засипало жовтим листям,
В листопаді ми заблукали,
У гарячому шурхотінні
Ми Вогнем до Світу злітали.

Нас засипало золотом щедрим,
Загорнуло в Осінні шати,
Ми  могли б у цім дивнім місці
Все Життя своє звікувати.

Ми світилися Сонячним Світлом,
Духмяніли теплом Осіннім…
Що було це? – Не можу сказати,
Може, вбралась Земля в ластовиння?

03.10.2012


Рецензии