Люблю iти проiжджою частиною

Люблю іти проїжджою частиною,
Коли вже надто пізно й ліхтарі
Пустують, граючись моїми тінями,
Коли вже сонні підворітні і двори.

Я Шлях свій прокладу посеред вулиці,
Машини, проїжджаючи, моргнуть.
І так піду за місто, на околицю,
Щоб тіло в свіжість і вологість загорнуть.

01.10 2012


Рецензии