Скороминучiсть, неминучiсть

«Київські солісти», В.Сіренко.
В.Польова

Скороминучість, неминучість,
Невимушеність кожен день,
Невідповідність, безвідмовність
У силі й чистоті пісень,

Перевертання, шкеребертність,
Невизнання, невпізнання –
У всьому є Людини впертість,
У всьому є Людини Я.

01.10 2012


Рецензии