Як хороше Вологий ранок

Як хороше… Вологий ранок.
Дерева скапують Дощем.
На листі з крапель візерунок
Гойдає легким Вітерцем.

З Дощем з’єдналась Ніч минула,
Води спитавши в Небесах,
Що пригадала, що забула –
Прив’яло сміхом на вустах.

Волога всюди: в чистих квітах,
В набряклій хвіртці, в моріжку,
У післямові, що лишила
Осіння мокра Ніч Дощу.

30.09.2012


Рецензии