Намалюю...

Кольорами душі,пензликом серця,
Намалюю фарбами почуттів,
Маленькі,незграбні любові крильця,
Палахкотіння буремних людських життів.

Почуття як повітря, почуття як вогонь,
Як ніжний дотик теплих,лагідних  долонь,
Захопила душу,захопила серце,
Почуття мої – прозоре скельце.

Глибиною турботи, безмежністю ночі,
Поринаю в темні, закохані очі,
Буду повторювати  знов і знов,
В моїм серці сплела дивну казку, любов.


Рецензии