Весну чекаю...

Весну чекаю, щоб прокинулась земля,
Покрилася рястом зеленим, травою...
Може. станеться так  і зустрінуся я
Із далекою юністю?   Як  і з  тобою...
Накувала зозуля немало вже літ,
Та душа не  сприймає їх ліку,
Бо займається в ній  весни дивоцвіт!
Та боїться вона пустоцвіту...


Рецензии