РяхIму агор диги

Бенжунил ягълавзела,
ХIя рахсаг бицIуй ана,
Бенжунил чархизела,
УркIи бицIуле гьанна.

Дия чарх хIаке карцIле,
ХIу гьанриркуле цIакьле,
РяхIму барагъа намке
Калъува уус вацIле,

Дия уркIилзелате,
МухIлиличу дурасле,
УркIила хIял аргъиле,
Дисур дубурте дархле.

Цаца ну калъишара
Ишала дунъялике?
Аллагьла гьими дулхъан,
Диги чардирутаке!

Жагьилла жегой хIулбе,
Гьачамалра мадисаб,
Цалис ца дигахъуте,
Дунъялике бархбикаб.


Рецензии