Кажеш ти...

Кажеш ти, що я промінчик світла…
Ти ж для мене зараз – цілий світ!
Розпускаюсь я, неначе квітка,
Притягуєш мене, як той магніт.

І я щаслива, що тебе зустріла;
Що доля дарувала таку мить.
Отримала того, кого хотіла…
Хто з думкою про мене навіть спить…

Хочу тебе – бажання це нестримне,
Душа до тебе лине знов і знов,
Ти подаруй мені слово чарівне,
Щоби пробрало до самих основ!

Ти подаруй інше життя, щоб стала вільна,
Щоб вічність була з нами – ти і я…
Одного разу доля була спільна,
Ти чоловік мій, я – жінка твоя…


Рецензии