Я справлюсь одна

Заплакані очі, побита душа.
Так хочеться вірить, що це тимчасово.
На вулиці тепло, а в серці зима.
А мама, щоб втішить, співа колискову.

І люди, що поруч, не хочуть жаліти.
Не хочуть тебе із колін припіднять.
Їм краще з тобою у щасті радіти,
А ніж гарячії сльози втирать.

Ні, це не складно. Зовсім не складно.
Я навіть звикла втішатись сама.
На всі запитання є відповідь "ладно,
даже не парься, я справлюсь одна".


Рецензии