Менi Тебе Нестерпно Мало...

...Мені Тебе Нестерпно Мало...
...в Душі так стрімко пролунало...
І блискавкою пронеслося...
Це Божевільне Відголосся...
Твого натхненного Мовчання...
На Щастя,Ти моїм Коханням
Так і Не Став...Я ж не жалкую...
...Я щиро...від Душі міркую
...що б могло статись,як би Ти...
Ввірвавшись крізь запал емоцій...
Що досягнули Висоти...
Крізь Рай Диявольської Ночі...

...ні Ти б,ні Я не зупинились...
...Ми б навіть в очі не дивились...
...шалені,дикі,божевільні...
І вмить забувши,шо Невільні...
...втекли б від Світу...в Потойбічне...
...Одне на Двох...крилате.вічне...
Що полум'ям у снах палало...

...Мені Тебе Нестерпно Мало...

...Мені Тебе Нема БЕЗМЕЖНО...

...поволі,мовчки,обережно...
...Я,крізь уяву і натхнення
...вмить усвідомлю,що прощення,
Мені ніякого Нема...
...Створила Я Тебе Сама...
...Поезію Тобі Дарую...
...Твій Образ подумки цілую...
...і проти волі Відпускаю...
...зі свого неземного Раю...

...як добре,що Ти є на Світі...
...Ми дихаєм одним повітрям...
...в одних широтах нескінченних...
...та в різних вимірах натхнення...
...напевно,так повинно бути...
...для швидкості Тебе забути...
Будь певен.Полум'я згасає...
Твій час зворушливо минає...
...і,справді,я безмежно вдячна...
Тобі за цю Твою Обачність...
За намір зникнути Так "вчасно"...
Та я і не жалкую,власне...
...Живи Собі.Не Зволікай...
...Це Мої Мрії...Це Мій Рай...
...просторий,дивний і конкретний...
...і Ти до нього не причетний...

...не вір в це дике Божевілля...
...моє оманливе Свавілля...
...на захист Гордості примчало...

...Мені ж Тебе Безмежно Мало...

...Мені ж Тебе Нема до краю...
...та я лиш подумки Зітхаю...
...все добре...Я Живу...Нехай...
...І Ти Живи...Не зволікай...


Рецензии