Зiгрiвае душу украIнська пiсня

Зігріває душу українська пісня:
Про Дніпро широке, червону калину,
Мальовничі землі, рідну Батьківщину.
Про садок вишневий, квіти - чорнобривці,
Ліс, степи безкрайні і поля пшениці,
Гори - полонини, літні довгі ночі,
Зустрічі таємні та сльози дівочі.
Про рушник, що мати вишивала сину,
У дорогу дальню проводжа дитину.
Про життя та волю, велику родину,
Козаків хоробрих – синів України,
Хто за рідну землю у боях загинув,
Над усій землею наша пісня лине!


Рецензии