Сльозам не в1риш! укр. мова

СЛЬОЗАМ НЕ ВІРИШ!

Я благала й молила Бога,
І  серце моє огортала чорна тривога.
Я любила, я плила,
Але у сад любові, прийшла зима.

Вона снігом вкрила усі мої сльози,
І всміхалась на лютневі морози.
Шлях до любові ковдрою покрила,
І я тебе всеж назавжди відпустила.

Ти сльозам вже не віриш,
І я втрачаю віру у них,
Ти дівчино, про нову любов мрієш,
Бо вітер змін на шляху любові стих.


Рецензии