Белым пламенем UA

Я вважаю, що світ не змінвся
З того часу, як небо горить
Білим полум'ям. Час зупинився
Коли мій біль дарма, але спить

Ті хвилини, що час відрізають
Ті хвилини, що має душа
Вони серце моє вимикають
Час моє серце мертвим лишав

Скрізь обірваний час тільки спогад
Білим полум'ям згасне, як світ
Той, що був моїм болем з тобою
Біль затьмарив любов назавжди.


Рецензии