забути

я дуже хочу усе забути
і кайдани на руках розкути.
почати жити, почати чути,
щоб ти не зміг мені дорікнути

для мене справді дуже важливо
дивитись в очі твої особливі,
та я готова про них забути,
щоб те життя старе проминути.

давай зустрінемося востаннє
і не рухатимемо вустами.
так чудно стане, так легко стане
і я в обіймах твоїх розтану.

і нас розбудить сонечко раннє,
це буде наше останнє світання,
і я поставлю одне питання:
чи то було насправді кохання?


Рецензии
Здравствуйте, Катя!
Приглашаем Вас участвовать в Конкурсе произведений на украинском языке http://www.stihi.ru/2013/10/11/8000 .
Желаем удачи.

Международный Фонд Всм   06.11.2013 16:51     Заявить о нарушении