Я тебе вiтаю, чисте Море

Я тебе вітаю, чисте Море,
Я тобі співаю світлу пісню,
Твої хвилі, наче сині Гори,
Гори вдалині, як хвилі сині.

Ти мене вітаєш, тепле Море,
Ти мені співаєш і радієш,
Все навкруг: і Сонце, й Вітер, й Гори
У Любові множать твою Силу.

21.09.2012
Бухта Капсель, Крим


Рецензии