Я зустрiлась з далеким коханим

Я зустрілась з далеким коханим,
Ніжним-ніжним, лагідно-теплим,
Попри час, надзвичайно юним
І, як завжди, солоно-духм’яним.

Ми побачились в час надвечір’я,
Вже минуло спекотне літо,
У обіймах з’єднались відверто,
Відчуттями ділились відкрито.

Щоб зустрітись з далеким коханим,
Я крізь мандри пройду знову й знову,
Щоб відчутись в полоні Любові,
Знов і знов повертаюсь до Моря.

19.09.2012
Бухта Капсель, Крим


Рецензии