Я вiдпускаю, дiвчинко маленька

Я відпускаю, дівчинко маленька,
Тебе у інші, у твої Світи.
Тебе чекають радісні пригоди,
Тебе чекають радісні Шляхи.

Я відпускаю в чистоту і ніжність,
У те, чого бажатимеш сама.
Тебе благословляє Батько-Небо,
Благословляє Матінка-Земля.

Я не прощаюсь. Просто – відпускаю.
Ти відлітаєш у нове Життя,
Яке тебе Любов’ю зустрічає,
В якому розцвіте твоя Душа.

01.09.2012


Рецензии