Спокiйне Море, Небо чисте

Спокійне Море, Небо чисте,
Хмаринки вівцями пливуть,
Промінням Сонячне Світило
Благословляє в Добру Путь –

Благословляє Шлях до себе,
До пізнання свого Єства,
У радість і Любов до Неба,
До усвідомлення Життя.

Спокійне Море, Небо чисте,
І хвилі ніжно шурхотять,
І ноти Вічності, як Дійства,
В Гармонії з Життям звучать.

22.09.2012
Бухта Капсель, Крим


Рецензии