Цим березнем посив ла весна...

Цим березнем посивіла весна
Зима чекає, наче прощі,
За те, що беззаконно зацвіла
В той час, як замерзали площі.

І Лютий залишився сивим старцем
За спинами у наших душ стоять,
Аби своїм покірним бранцям
За квіти взимку нагадать.

Та очі від снігів весь час ховали.
А заметіль, як запасна,
Щоб ми колись без болю пригадали:
«Тим березнем посивіла весна…»


Рецензии