***

Важко забути тебе, розлюбити,
Важко повірити, знову піти,
Важко гукнути тебе...відпустити,
Важко промовити слово "Прости".

Важко дивитись тобі знову в очі,
Й знати про те, що ми - це не ми,
Блукати в думках, чекати щоночі,
Схвильовано класти на аркуш рядки...


Рецензии