Свята любов

Отче наш,
Що є на небі та на землі,
Прости мої гріхи,
Та не здійсни мої страхи,
Все життя тобі служив,
Твою прихильність заслужив.
Стосунків з жінкою не мав,
Не пив, не злився і не крав,
Все життя любив діток,
Чути їхній голосок,
Ножки, попу, рученята,
Та налякані оченята.
Що ж зробив я такого?
Не допусти ж суда людського!
Вони мене не зрозуміють,
У в`язницю мене закриють,
Де злочинці будуть знущатись,
Ґвалтувати і пишатись.
Я не проти зґвалтування,
Тільки б в нас було кохання…
А я люблю лиш діточок,
Тому візьму з собою літачок.
Буду мріяти й зітхати,
Весь від бажання згорати,
Тож не дай мене зловити
І в в`язницю посадити.


Рецензии