А давай дружити?

А давай дружити?
Наступати один одному на п`яти,
Позабути, що пішов третій десяток.
Бавитись, як діти.

А давай дружити?
Закривати ліктем сонячне проміння.
Не балакати про непорозуміння,
Бігти, не марніти.

А давай дружити?
Я вплітатиму тобі квітки в волосся,
Доки ти схиляєш гілку абрикосу,
Щоб зірвати цвіту.

А давай дружити?
Ти запрошуватимеш мене до себе,
Буду їхати без рук велосипедом,
І ковтати вітер.

А давай дружити?
Милуватись вдосвіта безхмарним небом.
Відганяти день завершений од себе,
Новому - радіти.

А давай дружити?
Говорити на абирозмовні теми.
Ти мені розкажеш про свої проблеми,
Біль несамовитий.

А давай КОХАТИ?
Якщо хочеш надривати своє серце.
Та подумай, чи твоя рука здригнеться
Все це зіпсувати?

2013


Рецензии
Шість десятків я уже живу,
І теплом душі Світ трошки грію.
А давай дружить? Бо молодь я люблю
І здається, навіть розумію.

З весняною посмішкою Н.П.:)

Наталья Полярус   14.04.2013 09:40     Заявить о нарушении
Вельми приємно від Вашихй слів! Дякую, що зайшли) Гарного настрою. Ів.

Дмитро Безкровний   16.04.2013 11:32   Заявить о нарушении