Спiвати дифiрамби, може...

Співати дифірамби,може,й тяжко
(Бо спробуй догодити протеже !),
Та вдячніше: собі любові й ласки
По струнах вдарив – і домігся вже !



А ви змогли б,великі гранослови,
Зневаживши балади та плакати,
Як хліб в печі,життям вагітне слово,
Жариною у горлі випікати ?!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.