Та. Безсоння. То

Солодке безсоння
З дивним присмаком імбиру.
І так неприємно, коли
Не вистачає грошей на смс про кохання.
Тільки-но з дороги,
В душі повно та трохи ватне тіло,
Щось марить, а не спиться,
Лиш спогади та мілкі сподівання.

Ніч криє в собі таємниці
Особливі для кожного особливого.
Я не знаю, чи вдасться змалювати
Іще одну тобі картину,
Складаючи з зірок карту
Шляху з-замрійного.
Я пам'ятаю та промовляю:
То не помилки, не випадковість,
Лиш хмарність,бо то неможливо
Весною не мати надію.

І чи потрібні принципи-приводи-привиди?
Кому де, та не тут і не нам.
Якщо то не фільми жахів, звичайно,
Та не ночі без ловців снів.
Не потрібна й весна,
Щоб любити-летіти і видіти,
Як зачаровано прекрасне небо
І як не потрібні, як зайві-руйнуючі
Як безсенсові-стомлені
Бувають  слова.


Рецензии
Люблю українських поетів, що вміють перебирати словами, наче струнами арфи.
Приємний вірш, як музика зранку.

Мария Каберне   09.04.2013 03:53     Заявить о нарушении
дуже дякую! надзвичайно приємно! :)

Маринесса Маринесса   09.04.2013 22:25   Заявить о нарушении