Роздуми

Ніч трима мене в обіймах,
Не дає мені заснуть,
Хоч життя моє спокійне,
Хоч минуле не вернуть.

Намагаюсь бути добрим,
Відчувать ясну блакить.
Серце, будь лише хоробрим,
Не дозволь мені тужить!

Так буває: щось тримає,
Заважає вільно жить.
Нитки болю відпускаю
І вдихаю ясний цвіт.

Світ обожнюю та вірю,
Що добру на світі - буть!
Нерозгадані надії
Тишком вказують на путь.


Рецензии