СУМ ДУШ

На вікні з'явились краплі літа
І веселка грає за вікном,
А в моїй душі лише огида,
Бо закінчився мій дивний сон...

Ти мене збудив від сну у чарі,
Ти безжально грався з почуттям,
Так, я в неймовірному ударі
І душа моя страждає від буття.
Так візьмиусі мої страждання,
І верни собі їх в "сто разів",
Щоб я знов світилась від кохання
І, щоб той, хто винен, відповів...

А надворі квіти пахнуть літом,
І птахи цвірінькають навкруг,
А в моєму серці сум і гида,
Бо брехня - твій ліпший друг.
І оце чуття розчарування,
Невідоме, дивне почуття
Крає душу і несе страждання
І не знаю,... витримаю ль я?
Тож візьми усі мої образи,
І вернисобі їх в "сто разів",
Щоб я знов світилась від кохання
І, щоб той, хто винен, відповів...


Рецензии