Гауно у шчалях

                я аснавау у жопе гарадок
                з ручъями и палями
                штоб трахатса там кожны мог
                без сораму и жалю...


я помню жопнае мгнавенне
кали у анальным забауленни
я днями и начами трахау
усих и тольки ахау
Не!! Не! не!
такога не павинна быць у мяне!
я ж чалавек, не ****ь
зачэм ж усих насилавАць?
зачэм у начы пад стон звярей
пад траханне жарстких бамжэй
пад подых цихи жопы соннай
зачэм ж на *** злавонны
лажу я руки- руки я лажу!
и я яго - ****ь! суки! я яго ДЯРЖУ!!
я у людзей яго уважу!!!

я помню чалавек бяжау..
ды я за ним пакиравау...
ды на хаду яго я раздевау...
ды яго жопку атыскау...
и я бяжау, и ён бяжау...
ды на бягу я *** дастау
и на мяне ён глянуу як на дзибяллЁ...
А я уванзиу у яго свае хуллЁ!!!
и ён бяжау...усё бяжау,
а я яго насилавАу...

зачэм, зачэм ж насилавАть...
ведь я ж не ****ь...ведь я ж не...
БЛЯТЬ!
даю я клятву!
больш не буду
николи никаго ябать!


...началась анальная ломка
я поняу
што у жопе маей ПАЛОМКА
и з жопы маей
с крыкам "****-Дзень!"
вылазить люди пачали
як гордыя анальныя шмяли
усе тыя, ких я некали зъябау
их у сэрцы сахраниу анал
яны сказали мне...
што мабыць..
гэта жопа...
у гауне...
и щэли усе забила
гауно мне як тратила,
яким зъеб буратина
ту чарапашачку Тартилу...
ящэ яны сказали,
кали анал мой пакидали,
што их я усих асвабадзиу
кали ту клятву прынасиу..

...яны ушли...
пакинули мяне
и мая жопа..
жопка мая
назаусёды у ...гауне...
и я
з гауном у целе
атныне и навек...
заужды...
бяссэксны чалавек.


Рецензии