ЖЕНЕ

       ДРУЖИНІ   

Знову серце тихо шепоче,
Що любові й кохання хоче,
Що любов світ збереже,
Що кохана у мене є.

Ти її збережи,
Любов’ю та ніжністю її огорни,
Підніми високо в небо
На крилах кохання свого!

Хай її серце палає
Вогнем спокою й надії
І вірою в щирість
Твоїх почуттів.
                05.04.2013 р.


Рецензии