Нема святiше мiсця на Землi

   Нема святіше місця на Землі,
   Ніж те, де полягли солдати.
   Як цей - без імені, лежить тут у імлі,-
     До нього прийде кожна мати,
     Яка не знає де похован син,
     І думає - "А може саме він
     Стояв на смерть,і ворога відкинув,
     А сам пішов у спогади,
                цей білий світ покинув".
     Вже більше ніж 60 років вирує
                чисте небо,
     Ми шану мужності загиблим віддаєм,
     Схиляєм голови,- це вічність   
                пам ятати треба,
     Бо ми не сьогоденням на Землі живем.

     2011р.


Рецензии