Восстань, воскресни, возродись!

Паўстань, ускрэсні, адрадзісь
І скінь свае аковы.
Паўстань, ускрэсні і прачнісь,
Уж хопіць вам хаваць свае галовы.

Паўстань і супраць будзь
Тых шэрых злых штодзёнаў.
Прачнісь, кабы ў свет зірнуць,
І шчасця атрымаць глыток студзёны.

Паўстань, ты здолееш зрабіць
Усё тое, што зрабіць жадаеш.
У адраджэнне акунісь
І ты так многа атрымаешь.

Кідайся з галавой у жыццё,
Бо іншага няма, аксцісь.
І не глядзі на небыццё,
Паўстань, ускрэсні, адрадзісь.


Рецензии
Прывiтанне, Уладзiмiр;)

Вершы   07.06.2014 19:07     Заявить о нарушении
Прывітанне, незнаёмая родная душа)

Дорошко Владимир   02.08.2014 23:53   Заявить о нарушении