Останнiм часом небо тхне чумою

Останнім часом небо тхне чумою
Мені здається: я перегортаюсь.
І хтось сміливий розділив мене на двоє -
Тепер я більше не вагаюсь.
 
Останнім часом небо тхне чумою.
І хтось сміливий запросив мене на танго
А мої рухи ніби під конвоєм
І хтось сміливий перекреслив ранки.
І мені темно в цих безоких колах
І я займаюсь петінгом із смертю
Хоча б кон"як був в сраній кока-колі!
І то була б я не така даремна.
І хтось сміливий мені каже: Хлопче!
Ти що не знала? : вірні тільки біси.
А ти - моя. І я стріляю точно.
Ціль - хворе небо. Постріли. Завіса.


Рецензии
мне они так нравистя

Донецк Гордится   17.12.2013 12:44     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.