Беги, Лиза

Бягі, Ліза. Бягі, бягі.
Бо там так цёпла сапраўды.
Бо там ніхто цябе не зловіць
Бо костак там няма ў пылі.

Бягі, Ліза. Бягі, бягі.
Туды, дзе цёплы дождж чакае.
Туды, вада дзе абдымае
І ўсладу надае ў жыцці.

Бягі жа, Ліза. Не спыняйся,
Уцечы здолей ад тугі.
Не стой, дзяўчыначка, бягі.
Бягі, ды толькі не вяртайся.


Рецензии
Збегла, дарэчы?

Вершы   07.06.2014 19:12     Заявить о нарушении