Люты

Люты,
Злы, непачуты.
Звер драпежны,
Халодны і "нежны".

Люты
На крыўду злуецца,
Бо хочуць заняць
Яго месца.
У грудзях злобы хапае,
І снегам людзей засыпае.

Люты
Злы, драпежны.
Люты,
Некрануты і нежны.

Пусці нас, сыходзь,
Адыдзі.
Загасі сваю крыўду
Ў грудзі.

Ты вернешся,
Будзе той час,
Калі зноў ты
Парадуеш нас.

Люты,
Халодны і злы.
Люты
У чырвонай крыві.

Ён не чуе
Не бачыць, злуецца.
І не задаволена сэрца.
Таму ён кідае свой цень
Ужо шесцьдзесят пяты дзень.

Люты
Халодны і нежны.
Люты
Звер драпежны.


Рецензии
"нежны" - пяшчотны. напiшыце па-руску "нежный" у двукоссi, але...

Вершы   07.06.2014 19:14     Заявить о нарушении