Булмас инде... Эниебезгэ багышлап

Гомер  елларында  авыз  ителсэ  дэ,
Торле-торле  татлы  ризыклар,
Син  пешергэн  бэлешлэрдэн
Тэмлесе  булмас  инде!

Искитэрлек  матур  бэрхетлэрдэн
КYлмэклэр  киелсэ  дэ -
Балачакта  син  теккэн  ситса  кулмэктэн
КYркэме  булмас  инде!

Кышкы  салкын  бураннардан
Ни  генэ  сакласа  да,
Син  бэйлэгэн  мамык  шэлдэн
Жылысы  булмас  инде!

Энкэй! 
Безнен  очен  бу  доньяда
Синнэн  изге,  синнэн  мэрхэмэтле
hичкем  дэ  булмас  инде...

               
2009 ел, февраль


Рецензии