Джерому

Він проспівав свою кращу пісню,
а десь за вирієм сіра пташка
раненько прокинулась і злетіла
високо-високо до ясного сонця.

Над прірвою в житі і в порожнечі
розсипались нотні стрічки і мріі.
Дітей стерегти, щоб вони не зірвались,
напевно, єдине справжнє у світі.


Рецензии