***

Вітер вірить в вірність віри.
Віра вірить воркутинню
Мамо, море має міру...
Море марить, мов моління
Різкий рваний рух розколить
Рану рунами розпише
Павутинням...павутинням...
Путь повиту пам ’ ять пише.
Ну ж бо! На! Напийся неба!
Не зважай на небезпеку!
Сонця сни і смерть смереки
Сиплять спів снігів на себе.
Зимно...запалили захід...
Змерзли заміри зігрітись....
Шепче швидко шахрай-шурхіт
Шедеврально шаленітись
Важко вже. Ви всі вагітні...
Всі!!! Вертепом ворожнечі!!
Вітер вірить в вірність віри,
А порожність в порожнечу


Рецензии
дуже дуже!

Донецк Гордится   17.12.2013 12:38     Заявить о нарушении