Шляхи

Шляхи…мов руки первісного часу…
На простирадлі шепіту молитв.
Я всі пройду...можливо не відразу...
Але пройду...Святами Правих Битв!
Я не відмовлюсь! Це не має сенсу...
Від тих знамен, що вже несу,
В моїй Землі є так багато Серця...
Шукаю... і таки знайду.
Серед дрібних, дрібнесеньких, дрібненьких
Подій, людей, думок, вагань,
Серед малих, малесеньких, маленьких
Втрат – помилок, пустих бажань...
Шляхи...мов одкровення опівночі
Таксист по втомі позіхнув...
Він з тих, хто просто спати хоче,
Я з тих, хто спить, але як Камерун.
Шляхи…мов руки первісного часу…
На простирадлі шепіту молитв.
Я всі пройду...можливо не відразу...
Але пройду...Святами Правих Битв!


Рецензии
ваша спiвоча мова!

Донецк Гордится   17.12.2013 12:38     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.