Мою стежину вибери в життi

              Вдохновение -
              http://www.stihi.ru/2013/02/06/4919


Не зраджуй сталу відданість душі,
Бо вірить по-дитячому у диво –
Вона про це нагадує сміливо,
Якщо полину в сині міражі…

І не осуджуй тих тенет любові,
Бо в них закладене одне бажання –
Без показного пафосу і крові
Ці почуття плекати у вигнанні…

Не додавай буденних днів печалі
Незграбним побажанням щастя,
А краще зазирни вперед і далі,
Торкнися дружньо ніжного зап'ястя…

І не чаклуй, що буде в майбутті,
Мою стежину вибери в житті…


Рецензии
Мне понравилось!..почти всё понял!

Вадим Константинов 2   08.04.2013 17:15     Заявить о нарушении