Нараджаецца новае Слова

                "Штодня  паміраю               

                для  новага дня,

                Штоміг  нараджаюся               

                ў позірку  Бога..."

                Таіса Бондар


Штодня паміраю

                для новага дня,

Штоміг нараджаюся

                ў позірку Бога – 

Кахае паперу

                маіх вершаў рака,

І зноў нараджаецца

                новае Слова...

  Ю. Півуноў


Рецензии