Погляд кохання

Погляд твій ти в мою душу, тихо прописав
Як тепер без нього бути, та робити що

Все так вийшло в мить зненацька, не переживай
Будемо поруч пліч та опліч так і знай
Тебе візьму з собою на край світа
Та відвезу з зими до літа
Там лише будемо ти и я

До рук твоїх віддам я свою ласку
Та попаду я знову в казку
Де будемо ти и я

Приспів

Моє кохання, та моє серце
Лише для тебе, до тебе хоче
Віддам тобі я все, лише я твій

Я вже без тебе більше не можу
Думки про тебе куди я ходжу
Так покохала в одну мить та назавжди
 
А я так про все це мріяв
Я також цього хотіла
Спільне кохання проживемо, ти і я

2
Вечір зірочки на небі, а тебе нема
Де ти ходиш я чекаю, пропадаю Я

Вижимаю все з машини, до дому спішу
Буду зараз вже я вдома, тебе пригорну

Тебе візьму з собою на край світа
Та відвезу з зими до літа
Там лише будемо ти и я

До рук твоїх віддам я свою ласку
Та попаду я знову в казку
Де будемо ти и я

Приспів

Моє кохання, та моє серце
Лише для тебе, до тебе хоче
Віддам тобі я все, лише я твій

Я вже без тебе більше не можу
Думки про тебе куди я ходжу
Так покохала в одну мить та назавжди
 
А я так про все це мріяв
Я також цього хотіла
Спільне кохання проживемо, ти і я


Рецензии