Помятаю, як тебе торкаюсь

Помятаю, як тебе торкаюсь
Розпочав Аспіда сладку гру
В мене ти була не перша - каюсь,
Я твою дівочисть - украду.
Обійм твоїх, трендітна дріжь,
Не йде із пам"яті моєї.
Тай пестощи, що ти чинишь,
З чаривністю кохання феї.
Твій шепіт, аромат троянд,
Дихання збите поцілунком,
Коси твоєї аксельбант
Розсипався зірки малюнком.
Рук дотик - майже крила взмах,
Тіла непорочність біла
Погляду таємна ворожба
Грішності слізу пустила.
Помятаю, як тебе торкаюсь
Розпочав Аспіда сладку гру
В мене ти була не перша - каюсь,
За тебе мені горіть в аду...


Рецензии