Ты доторкнысь хотя б до ран

Высна-высна! Лытеть ажно буслята вш.
Да дэ куда. Кругом снега.
Да разве я пры гэтым винавата.
Ну, шо от Брыль зализ аж на пынька.

Колы ты дурынь ныжонатый,
То шо вш робыть туби й срання.
Оно шо гэблычка во тута взяты ш
Да й зачысаты птичкам хатк.

Бо дэ кода ты був у свэйи хаты.
Сыба ек був улад жонат.
Ага, ну-да, ты возьмыш пры й Тамарцы вз
Дэ неку клемку сь от врага б.

Да дэ куда! Да всэ ж загабав
Дастойны ж сын, да шэ й ий Стах.
И ты яво ужо влупань по срацы. О! То чырпак ты схлопоТаш.
Ташкента сныты вжэ будь влад.

Ныколы ты хоть на НиколКУ Ш
Да ни покушаиш блинца
Од самого найбильшого пынёчка.
Ох, да шо самка вкынь в рукав.

В саду ж гуляв колы й о той колХозНик,
Ну, що колком на батька фстаф.
Да ты ёго вскрыбэш шэ, можэ, й ногтём?
О! Это писня зовсим клякс.

А ек жэ Свын назвэ отца,
Шо дав бысплатн обРайЗойВань.

Погэтому мы й тут шэ зранку
Оно здыймаемо буська. Шоб шо вдарыты хоть якэйи Галц.
Бо й кармы нада азВравЩаць.

Ну, ек колысь хоть раз да проважав.


Рецензии