Як легко, як Сонячно, свiтло

Ревенко бенд, О.Ревенко.
Будинок Актора, Київ

Як легко, як Сонячно, світло
Кружляє над залом Душа,
Щаслива відчутим, прожитим
У Музиці. Радість! Краса!

Як хороше, тихо, спокійно
З Любов’ю єднати Любов,
І Музику слухати мрійно,
Сьогодні, і вчора, і знов...

05.04.2013


Рецензии