У захватi вiд нот i iх сплетiнь

Ревенко бенд, О.Ревенко.
Будинок Актора, Київ

У захваті від нот і їх сплетінь,
Від поєднання тихого й гучного
Злітаю в невимовно світлу Синь,
І тану серед Срібно-Золотого.

Я вся – у ніжних, сильних відчуттях,
У незворотній спільності Живого,
Що не веде до звершень, до звитяг,
Але – до Радості, до Спокою Земного.

05.04.2013


Рецензии