Не доторкайся! Зараз вже не треба

Ревенко бенд, О.Ревенко.
Будинок Актора, Київ


Не доторкайся! Зараз вже не треба.
Так хороше тепер на самоті
Без дотиків, як без звертань до Неба,
Спокійно й легко тілу і Душі.

Не треба поглядів, вимогливих і ситих,
І слів не треба, всі слова пусті.
Торкання, що Любов’ю оповиті,
Відбудуться у Музиці. В Житті

Торкатися не треба без Любові,
І руки простягати в нікуди,
Не треба заплітатися в розмови.
Хай Музика торкається Душі.

05.04.2013


Рецензии