Я нiколи не буду одною

Я ніколи не буду одною.
Я ніколи не буду сама.
У невпиннім русі до Світла
Я в Потоці Єднання.

У Єднанні Землі і Неба,
У Єднанні Вогню і Води
Я знаходжу подібних до себе
Між Богами і між Людьми.

Я почну і за мною – інші.
Інші йдуть і за ними – я.
З різних вимірів, може, вийшли,
Але – з Світлом дорога одна.

Я щоразу злітаю в Небо
І спускаюсь на Землю знов,
Щоб відчути, як Світлі Люди
Випромінюють Світло й Любов.

17.11.2011


Рецензии