Я залишаю це Життя

Я залишаю це Життя,
Життя ілюзій і обману.
Я йду. І йдуть у небуття
Події, зліплені з туману.

Туман затьмарив серце й розум
І позаліплював вуста,
І, наче старець при дорозі,
Туманом стогне німота.

Краси не видно? Де ви, Люди?
Над вами – Небо, Висота!
Зніміть туман з очей печальних,
То лиш туман, не сліпота.

Ваш Світ Земний – Краса і Диво!
Навколо – Божа Благодать!
Не дайте, щоб у світлу днину
В тумані довелось сконать.

Радійте Світлу і Свободі.
Плекайте Світло у Душі.
Туман прекрасний у природі,
Але в Житті туман – чужий.

16.11.2011


Рецензии