Листопад, таки листопад

Листопад, таки листопад.
Лист потоком спадає з дерева
І, підхоплений вітру поривами,
Мерехтить у промінні сонячнім.

Жовте-жовте листя метелиться,
Жовте-жовте листя в’южиться.
Золотаві монетки Осені
Нерозмінно до Світу мружаться,

Перестрибують легко, весело,
Навперейми бігають радісно.
І дороги у Осінь і з Осені
Чистим золотом розцяцьковані.

09.11.2011


Рецензии