Я забуду усе, що вивчила

Я забуду усе, що вивчила,
Щоб забути усе, що вчило.
І розплутаю пасма чорнії,
Що віками мене давили.

Я забуду умови і правила,
Що ліпили з мене істоту.
І забуду знання і науку,
Що духовне топили в болоті.

Я звільню свій розум і серце
Від свідомості рабства і сили.
Я Любов’ю живу і радістю, –
Тим, чим Боги мене наділили.

05.11.2011


Рецензии